DRAFT AGENDA

FSL SECTOR COORDINATION MEETING

Venue: FAO Conference Room

Date: Wednesday 23rd August 2017

Time: 09:30 – 11:30

No.	Agenda Items	Presenter	Time	Remark
1	Introduction and opening remarks	Facilitators	09:30 - 09:35	5 minutes
2	Updates on follow up actions of previous	GoS Sector Lead &	09:35 - 09:40	5 minutes
	meeting	IASC FSL Sector		
		Co-Coordinators		
3	FSTS Early Warning update	FSTS	09:40 - 10:00	20 minutes
4	Sudan "Early Warning Early Action" -	FAO	10:00 - 10:30	30 minutes
	Drought / Dry-Spells Situation Monitoring			
	Progress Update			
5	Incoming food security assessments	WFP	10:30 - 11:00	30 minutes
	requiring FSL Sector partners'			
	inputs/contributions			
6	Sudan seasonal weather forecast	SMA	11:00- 11:20	20 minutes
7	AOB	GoS Sector Lead	11:20- 11:25	5 minutes
		IASC FSL Sector		
		Co-Coordinators		
8	Wrap up & closure	Facilitators	11:25 – 11:30	5 minutes